Teambuilding activiteiten & events

Teambuilding bij de brandweer

v.a. € 79.00 p.p.
  • 180 minuten
  • In & outdoor
  • Heel Nederland
  • 20 – 500 personen

Teambuilding activiteiten & events

Teambuilding bij de brandweer

Brand, vuur, sirenes … rondrennende mannen, draaiende pompen … De wereld van de brandweer intrigeert iedereen!

Maak het mee, samen met je collegaés vorm je een team: de uitrukploeg! Brand! Meteen erop af, een vlammenzee bedwingen: geen gepraat maar actie. Doen, meemaken en beleven, dat zijn de sleutelwoorden van de dag. En iedereen kan meedoen!

Onze brandweermannen staan klaar, samen met jou bedwingen we de vuurzee en maken we pret met water. Je bent voor één dag brandweerman of brandweervrouw. Een belevenis die je niet snel vergeet!

Bovendien zijn educatieve elementen toegevoegd, zodat je – ongemerkt – ook veel nuttige dingen leert voor thuis en op het werk.

1. Vlam in de pan! (educatief)
De frituurpan staat in de fik! Nog steeds oorzaak nummer één van woningbranden. Wij demonstreren wat je wel en juist niet moet doen.

2. Middeleeuws blussen (sport)
Terug in de tijd met ‘twee emmertjes water halen’. Met veel sportiviteit ga je samen de competitie aan met pompen en blussen!

3. Poederblusser (actie)
Je kent hem wel, de rode blusser die je vaak in de gang op kantoor ziet hangen. Hoe gebruik je eigenlijk zo’n rood apparaat en kan je hem overal voor gebruiken? Er wordt een korte demonstratie gegeven en daarna mag je zelf aan de slag met een beginnend brandje.

4. Waterrace (fun)
Een creatief teambuildingspel! Bedenk samen een constructie, bouw deze en zorg dat je de wedstrijd wint! Knoeien is toegestaan…

5. Watervoetbal (spel)
Een waterspektakel! Ik voel nattigheid… Spuiten tegen die bal. Als je mis spuit zijn je collega’s nat, dus pas op (of niet)?

6. Uitruk: Autobrand blussen! (actie) (optioneel)
Snel, snel, snel! Trek die brandwerende pakken aan, stap in de auto en met loeiende sirenes naar de brand. Als team samen de brandslangen uitrollen en blussen maar!

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie
14.30 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
14.45 Start gezamenlijke activiteit
16.15 Pauze
17.45 Einde gezamenlijke activiteit
18.00 Aanvang borrel (optioneel)
18.30 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy