Teambuilding

Een paralympische sportdag bij Only Friends

v.a. € 25.00 p.p.
 • 180 minuten
 • Indoor & Outdoor
 • Amsterdam
 • 20 - 1000 personen
 • 180 minuten
 • Indoor & Outdoor
 • Amsterdam
 • 20 - 1000 personen

Teambuilding

Een paralympische sportdag bij Only Friends

De paralympische sportdag bij Only Friends is het meest unieke bedrijfsuitje op het gebied van sport. Tijdens deze dag mogen jullie in de schoenen stappen van paralympische (top)atleten en ervaren hoe het is om te sporten met een beperking.

Samen met sportclub Only Friends heeft Monsterevents een uniek teambuilding programma gecreëerd waarbij jij en je collega’s mogen ervaren hoe het is om te sporten met een beperking. Het (top)sportcenter van Only Friends is in 2000 speciaal opgericht voor kinderen die in eerste instantie niet durfden te dromen over sport. Inmiddels heeft de club ruim 700 leden; Kinderen en jongeren met spasmen, Down, kanker, dwerggroei, hersenletsel en/of een andere beperking.

Marketing en salesmanager van Monsterevents; Ramon Brugman is al 8 jaar vrijwillig fitnesstrainer bij de sportclub. Toen Only Friends te horen kreeg dat hoofdsponsor Ronald McDonald Kinderfonds de geldkraan dicht ging draaien, zag Ramon een kans om met Monsterevents unieke teambuilding programma’s te creeren zodat er nieuwe inkomsten genereert te kunnen worden.

In 2016 is Monsterevents officieel partner geworden van Sportclub Only Friends. Op het sportcomplex bieden wij sinds dien diverse unieke bedrijfsuitjes, bedrijfstrainingen en teambuilding programma’s volledig in het teken van sport, liefde, passie en een stukje bewustwording.

De paralympische spelen
Dit programma hebben wij speciaal gecreëerd om het bedrijfsleven kennis te laten maken met de diverse sporten die beoefend worden door de kinderen. Nadat de teams zijn ingedeeld gaan jullie tegen elkaar de strijd aan in diverse gehandicapten sporten zoals bijvoorbeeld; rolstoelbasketbal, zitvolleybal, blind voetbal, siamees handbal, rolstoel hockey en nog veel meer. Welk team past zich makkelijk aan in nieuwe situaties en weet middels communicatie, samenwerken en teamspirit de paralympische spelen te winnen?

Bedrijfstrainingen, Workshops en clinics

Je kunt op het Centre jouw vergadering en/of bijeenkomst koppelen aan een sportclinic. Voorbeelden van populaire clinics zijn zitvolleybal, rolstoelbasketbal en kickboksen. Ook is het centre de perfecte locatie voor onze bedrijf- en vitaliteittrainingen.

Jullie komst levert een directe bijdrage aan het goede doel
Door je teambuildingsdag, bedrijfsuitje of bedrijfsfeest bij ons te organiseren, werk je automatisch mee aan het behoudt en bestaan van dit prachtige sportcomplex. Je zorgt ervoor dat de kinderen kunnen blijven sporten op ‘hun’ Sportcomplex!

Kortom de unieke locatie, het maatschappelijk belang en de kans om een keer in de schoenen te staan van de beperkte kinderen maken dit bedrijfsuitje al een ervaring die niet snel vergeten zal worden.

Aanpassingen tijdens corona

  - Volledig volgens de RIVM richtlijnen
  - Een corona manager op elk evenement
  - Vanaf 1 juni tot 30 personen & vanaf 1 juli 100 personen
  - Inclusief mondkapjes, latexhandschoenen en handreiniging
  - Extra streng hygiëne beleid
  - Begeleid door corona getest (wanneer mogelijk) & gezond personeel
  - Kosteloos verplaatsen

Wat anderen zeggen

Meest recente reviews

Reviews

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of  eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers.  Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie
14.30 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
14.45 Start gezamenlijke activiteit
16.15 Pauze
17.45 Einde gezamenlijke activiteit
18.00 Aanvang borrel (optioneel)
18.30 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Optionele toevoegingen aan het programma

 • Lunch
 • Diner
 • BBQ
 • Vervoer

Wil je een arrangement boeken in

Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Vrijblijvende OFFERTE

Vraag offerte aanWij wijzen u op ons privacy beleid

Creating Experiences

 • Kleine details maken een groot verschil
 • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
 • De recensies zijn het bewijs
 • De hoogste kwaliteit is onze standaard
 • Maatschappelijk verantwoord
 • Uw persoonlijke eventmanager
Warning [2]: Unknown: write failed: No space left on device (28)
Error in bestand Unknown op regel 0

Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /home/monster/domains/monsterevents.nl/public_html/includes/classes/class.debugger.php on line 81
Warning [2]: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/monster/tmp)
Error in bestand Unknown op regel 0

Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /home/monster/domains/monsterevents.nl/public_html/includes/classes/class.debugger.php on line 81