Reviews

Dennis (Booking.com)

The feedback we got for the event was excellent. Everybody was really excited about the day. Please give a big thank you to your team :). We will make sure to promote this more at booking.com.

Thank you for the great day :),

Dzeneta (ING)

Goede organisatie, leuk dat tijdens de paralympics de kinderen die sporten bij de club meehelpen!

Tessa (KPN)

Hoge energie, leuke samenwerking tussen collega's en niemand heeft deze sporten op deze manier wel eens gedaan. Ook maakt het je weer even bewust dat we allemaal maar blij mogen zijn dat we gewoon kunnen doen wat we willen, zonder rekening te moeten houden met een beperking!

Denise (Payvision)

Nog bedankt voor het regelen he! Iedereen vond het super leuk en het is het gesprek van de dag!

Spiros (Ego Company)

Mijn gevoel tot iets doen, waarbij jezelf ook een goed gevoel hebt. Ik word er ook echt heel blij van!

Meer reviews

Dyon (Rademaker)

Als ik het verhaal van Dennis aanhoor, de puurheid daarvan en de kinderen. Daar krijg je echt een boost van. Het is namelijk totale onschuld, je steunt de kinderen en je steunt de vereniging waar iemand in eerste instantie nooit iets aan heeft kunnen doen om eraan verbonden te zijn. Dat vind ik een hele belangrijke reden waarom ik er zo’n goed gevoel erbij krijg

Jeanny (Golfbaan Waterland)

Dit vonden wij zo’n mooi initiatief, kinderen, sporten, het goede doel en natuurlijk Dennis. Dit was voor ons sowieso reden genoeg om er aan mee te doen.

Esther (Nyenrode Business Universiteit)

Fijne en bijzondere omgeving voor een teamdag met zeer vriendelijk personeel. Samen sporten met een beperking geeft een hele andere dimensie en was mooi voor de teambuilding. En hoe mooi is het om iets terug te doen voor zo'n mooi inititiatief als Only Friends!

Jolanda (Np Amsterdam)

Als je wilt werken aan de verbinding in je team, met activiteiten die groepsdynamisch en leuk zijn om te doen, moet je bij only friends zijn. Iedereen zou moeten weten dat dit complex er is zodat wij allemaal een (kleine) bijdrage doen aan het voortbestaan ervan.

Kitty (ABN AMRO)

Professioneel opgezet, genoeg begeleiding en leuke spellen!

Maran (Booking.com)

Alles tot in de puntjes geregeld, goede follow up wanneer ME erachter kwam dat de agenda uit zou lopen. Hier werd op geanticipeerd. De combi Haka en Paralympics was ook super!

Menno (Gemeente Amsterdam)

Wij hebben een waanzinnige dag gehad, alleen maar positieve berichten… Indrukwekkend verhaal van Dennis gevolgd door de sportieve middag.

Een belevenis om sport op deze wijze uit te voeren. Vervolgens genoten van een heerlijke BBQ met een lekkere borrel icm het weer een fantastische dag.

Lesley (Ovation Holland)

Goede begeleiding, leuke decoratie, mensen waren super enthousiast.

Xaviera (Gemeente Amsterdam)

Het was een leuke dag, met activiteiten voor ieder wat wils.

Lineke (Gemeente Amsterdam)

Positieve reacties gehoord. Top.

Een paralympische sportdag bij Only Friends

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

De paralympische sportdag bij Only Friends is het meest unieke bedrijfsuitje op het gebied van sport. Tijdens deze dag mogen jullie in de schoenen stappen van paralympische (top)atleten en ervaren hoe het is om te sporten met een beperking. 

 

Samen met sportclub Only Friends heeft Monsterevents een uniek teambuilding programma gecreëerd waarbij jij en je collega’s mogen ervaren hoe het is om te sporten met een beperking. Het (top)sportcenter van Only Friends is in 2000 speciaal opgericht voor kinderen die in eerste instantie niet durfden te dromen over sport. Inmiddels heeft de club ruim 700 leden; Kinderen en jongeren met spasmen, Down, kanker, dwerggroei, hersenletsel en/of een andere beperking.


Marketing en salesmanager van Monsterevents; Ramon Brugman is al 8 jaar vrijwillig fitnesstrainer bij de sportclub. Toen Only Friends te horen kreeg dat hoofdsponsor Ronald McDonald Kinderfonds de geldkraan dicht ging draaien, zag Ramon een kans om met Monsterevents unieke teambuilding programma’s te creeren zodat er nieuwe inkomsten genereert te kunnen worden.


In 2016 is Monsterevents officieel partner geworden van Sportclub Only Friends. Op het sportcomplex bieden wij sinds dien diverse unieke bedrijfsuitjes, bedrijfstrainingen en teambuilding programma’s volledig in het teken van sport, liefde, passie en een stukje bewustwording.


De paralympische spelen
Dit programma hebben wij speciaal gecreëerd om het bedrijfsleven kennis te laten maken met de diverse sporten die beoefend worden door de kinderen. Nadat de teams zijn ingedeeld gaan jullie tegen elkaar de strijd aan in diverse gehandicapten sporten zoals bijvoorbeeld; rolstoelbasketbal, zitvolleybal, blind voetbal, siamees handbal, rolstoel hockey en nog veel meer. Welk team past zich makkelijk aan in nieuwe situaties en weet middels communicatie, samenwerken en teamspirit de paralympische spelen te winnen?


Bedrijfstrainingen, Workshops en clinics
Je kunt op het Centre uw vergadering en/of bijeenkomst koppelen aan een sportclinic. Voorbeelden van populaire clinics zijn zitvolleybal, rolstoelbasketbal en kickboksen. Ook is het centre de perfecte locatie voor onze bedrijf- en vitaliteittrainingen.

 

Jullie komst levert een directe bijdrage aan het goede doel
Door je teambuildingsdag, bedrijfsuitje of bedrijfsfeest bij ons te organiseren, werk je automatisch mee aan het behoudt en bestaan van dit prachtige sportcomplex. Je zorgt ervoor dat de kinderen kunnen blijven sporten op ‘hun’ Sportcomplex!

 

Kortom de unieke locatie, het maatschappelijk belang en de kans om een keer in de schoenen te staan van de beperkte kinderen maken dit bedrijfsuitje al een ervaring die niet snel vergeten zal worden.

Om een idee te krijgen hoe de Paralympische sportdag eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld:

 

Voorbeeldprogramma paralympische spelen: (tijden op basis van beschikbaarheid)

• 12.30 uur  Ontvangst op het Centre met koffie, thee en wat lekkers

• 13.00 uur  Het verhaal van Only Friends door oprichter Dennis Gebbink

• 13.30 uur  Rondleiding door het unieke sportcentrum

• 14.00 uur  Omkleden en klaarmaken voor de paralympics

• 14.15 uur  Uitleg programma en indeling teams

• 14.30 uur  Start ronde 1

• 15.00 uur  Start ronde 2

• 15.30 uur  Gezamenlijke pauze

• 15.45 uur  Start ronde 3

• 16.15 uur  Finale ronde en prijsuitreiking

• 16.30 uur  Een gezellige borrel op het Centre (optioneel)

• 18.00 uur  Dineren (optioneel)

 

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.


Optionele toevoeging aan het programma

1. Workshop koken

2. Ontmasker de mol!

3. Graffiti Workshop

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Een paralympische sportdag bij Only Friends

v.a. € 25.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.