020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Bedrijfsuitje Rotterdam

Rotterdam de grote indrukwekkende havenstad van Nederland, gelegen in de provincie Zuid-Holland.


De haven van Rotterdam is één van de grootste en belangrijkste havens van Europa en strekt zich uit over een lengte van wel 40 kilometer. De gigantische haven en de binnenstad vol met moderne architectuur en de Maas biedt genoeg plek en mogelijkheden voor een perfect bedrijfsuitje. Boek een van onze vaararrangementen zoals de Sloepengame Rotterdam


Bijvoorbeeld een workshop in Rotterdam samen met je collega’s? Denk dan bijvoorbeeld aan de workshop Verf Gooien. Een uitje om nooit te vergeten.
Of doen jullie toch liever een spannend stad of dinerspel in Rotterdam als bijvoorbeeld Ontmasker de Mol, het Real-Life Moorddiner of onze nieuwste spel Oorlogswinter.


Monsterevents biedt verschillende bedrijfsuitjes in Rotterdam. Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden en neem contact met ons op!

Getoond 1–50 van 125123