Bedrijfsuitje Rotterdam

Rotterdam de grote indrukwekkende havenstad van Nederland, gelegen in de provincie Zuid-Holland.


De haven van Rotterdam is één van de grootste en belangrijkste havens van Europa en strekt zich uit over een lengte van wel 40 kilometer. De gigantische haven en de binnenstad vol met moderne architectuur en de Maas biedt genoeg plek en mogelijkheden voor een perfect bedrijfsuitje. Boek een van onze vaararrangementen zoals de Sloepengame Rotterdam


Bijvoorbeeld een workshop in Rotterdam samen met je collega’s? Denk dan bijvoorbeeld aan de workshop Verf Gooien. Een uitje om nooit te vergeten.
Of doen jullie toch liever een spannend stad of dinerspel in Rotterdam als bijvoorbeeld Ontmasker de Mol, het Real-Life Moorddiner of onze nieuwste spel Oorlogswinter.


Monsterevents biedt verschillende bedrijfsuitjes in Rotterdam. Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden en neem contact met ons op!

Deze dropping in de Rotterdamse bossen is het allerleukste bedrijfsuitje voor jullie! Tijdens dit spannende bedrijfsuitje is aan jullie de taak om verschillende cryptische raadsels op te lossen zodat de Duitse invasie gesaboteerd wordt. Bedenk de slimste strategie te om de meeste punten te verdienen en zo de andere teams met collega's te slim af te zijn.

v.a. € 34.00 p.p.

60 Minutes is de bloedstollendste teambuilding game van Rotterdam! Met je team zit je rond een koffer waarin alle info kunt vinden om tot de oplossing te komen van dit spel. Eén probleem, deze koffer zit op slot. Lukt het jullie om de koffer te openen door de aanwijzigingen te ontcijferen? Jullie hebben 60 minuten de tijd en zullen moeten samenwerken in teams om tot een oplossing te komen.

v.a. € 32.50 p.p.

Het leukste bedrijfsuitje op het water van de Biesbosch. Lachen, gieren brullen met je collega's op het water ...

v.a. € 47.50 p.p.

Een van de leukste uitjes is een ouderwetse gymles in een Rotterdamse gymzaal. De gymles wordt begeleid door "meester Jan". Je gaat terug in de in tijd en je speelt allerlei ouderwetse spellen. Wat dacht je van trefbal, slagbal, paaltjesvoetbal en verover-de-vlag. Natuurlijk ontbreken de touwen niet en hang je in de ringen. Super leuk om je gymkleren weer aan te trekken voor een ouderwets aantal uurtjes sporten.

v.a. € 29.50 p.p.

Een bloedstollend bedrijfsuitje.... Op een nacht wordt door de politie een stoffelijk overschot van een jonge vrouw aangetroffen ze is op gruwelijke wijze om het leven is gekomen. In verschillende teams wordt het jullie missie om de moord op te lossen. Jullie gaan met een iPad Rotterdam in en bezoeken belangrijke plekken waar ze voor het laatst gezien is. Start een buurtonderzoek en ondervraag de buurtbewoners, die zeggen niet alles wat ze weten. Alle informatie is belangrijk om deze zaak op te lossen.

v.a. € 32.50 p.p.

Wat begon als een zorgeloos bedrijfsuitje verandert meteen in een spannend avontuur. Jullie bedrijf in Rotterdam is ten prooi gevallen aan de E-Bomber die alle elektronische apparatuur binnen een straal van 100 meter kan platleggen en vernietigen. Jullie worden in je eigen kantoorpand opgesloten en gaan op zoek naar de e-bom in het pand. Deze moet je snel vinden voordat alle data van jullie bedrijf verloren gaat.

v.a. € 37.50 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje in Rotterdam gaan jullie op zoek naar je vermiste collega. Onder de collega was het wel bekend dat ze een feestbeest is maar dit keer is na een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel niet meer thuis gekomen. Er zijn wat aanknopingspunten en de politie heeft nog informatie vrijgegeven. Lukt het jullie om te achterhalen wat er gebeurd is en lukt het jullie om je collega terug te vinden voordat het te laat is?

v.a. € 34.50 p.p.

Door de natuur met deze bijzondere scooter op drie wielen. Zelfs in de koude winter genieten van de geweldige...

v.a. € 49.50 p.p.

De City Winter Challenge is dé nieuwe manier voor speurtochten! Zit jij ook al de hele winter binnen bij...

v.a. € 29.50 p.p.

Maak kennis met Middeleeuwse wapens en hoe je ze moet gebruiken. Dit bedrijfsuitje in Rotterdam is een echte uitdaging. Ga samen met je collega's duels aan, leer de gevechtstechnieken die al gebruikt werden in de 14e eeuw door echte ridders. Waan je een echte ridder en strijd met wapens die in de middeleeuwen beslisten over leven en dood. Je wordt getraind door een zwaardmeester en Game of Thrones acteur en beleef de ultieme ervaring met je bedrijfsuitje.

v.a. € 32.50 p.p.

Zouden jullie echte verzetsstrijders uit de jaren 1944 kunnen zijn? Dan is Oorlogswinter het perfect uitje voor jullie. Kruip in de huid van het verzet en probeer de locatie van de Britse piloot Jack te achter halen. Kunnen jullie de locatie van Jack achterhalen en de opdrachten zo origineel mogelijk uitvoeren? Dan worden jullie vast het winnende team!

v.a. € 32.50 p.p.

Bezet in de tweede wereldoorlog, Rotterdam is in gevaar, de Duitsers plannen een invasie. Maak onderdeel uit van het verzet en ga de strijd aan tegen de Duitsers en de andere teams. Werk met een strategie en voltooi de opdrachten en ontcijfer de raadsels en codes. Verzamel zoveel mogelijk punten, je zal ze nodig hebben om de vijand een stap voor te blijven en de enigma te kraken. Lukt het jouw team om de invasie tegen te gaan?

v.a. € 35.00 p.p.

De directeur - of een jubilaris of collega – is ontvoerd: uw eigen unieke ontvoeringszaak op maat gemaakt!...

v.a. € 37.50 p.p.

Ultieme teambuilding: De zeekisten Race Ook altijd uw eigen zeepkist willen pimpen en hier vervolgens in wille...

v.a. € 45.00 p.p.

Het gezellige uitje in en rondom Rotterdam,perfect voor een bedrijfsuitje. Jullie beginnen met een korte uitleg over diverse verftechnieken waarna jullie aan direct aan het werk kunnen. Een bedrijfsuitje vol kleuren, spetters en natuurlijk 2 uur gezelligheid voor de hele groep. In wie schuilt er een echte Picasso?

v.a. € 29.50 p.p.

TukTuk Rally: scheuren door Rotterdam Tijdens deze rally scheuren jullie op TukTuk’s door Rotterdam. Deze sc...

v.a. € 69.50 p.p.

Altijd al eens een cultureel uitje in Rotterdam willen doen met jouw bedrijf? Dan is deze iPad City Challenge het perfecte bedrijfsuitje voor jullie. Samenwerken, humor, lef een heel veel creativiteit zijn de sleutelelementen voor dit Rotterdamse bedrijfsuitje. Voer zoveel mogelijk opdrachten zo origineel mogelijk uit, geniet van het prachtige Rotterdam en zorg dat jouw team als eerste eindigt.

v.a. € 32.50 p.p.

Bubbel Voetbal is dé hit op het gebied van sportieve bedrijfsuitjes in Rotterdam. Kruip in een luchtbel en probeer een doelpunt te maken. Klinkt gemakkelijk? Niet als je  collega’s je omver mogen gooien! Dit bedrijfsuitje zorgt voor hilarische situaties, voor spelers én toeschouwers!

v.a. € 29.50 p.p.

Expeditie Robinson Den Haag staat in het teken van behendigheid, competitie, samenwerking en vooral heel veel lol. In een Rotterdams Bos ga je tijdens dit bedrijfsuitje de strijd met je vrienden of collega's aan in verschillende expeditie onderdelen. Word jij de ultieme Robinson?

v.a. € 25.00 p.p.

Jullie zullen tijdens dit bedrijfsuitje in Rotterdam een eigen videoclip opnemen die past bij jullie bedrijf. Iedereen van jullie bedrijf zal meewerken aan deze videoclip. Kies zelf de melodie en de attributen, zodat jullie het bedrijf kunnen promoten of een bepaalde boodschap naar de kijkers kunnen overbrengen. Ga aan de slag met jullie eigen videoclip tijdens jullie bedrijfsuitje in Rotterdam.

v.a. € 29.50 p.p.

Karten over het strand. Een fenomeen waarbij je niet met een motor vooruit komt, maar door de wind. Met een groot zeil op je kart, kan je met 60 kilometer per uur over het strand crossen. Een uitdagend avontuur wat iedereen kan leren. De combinatie van snelheid, behendigheid en actie staat garant voor een memorabele middag in Rotterdam samen met je collega’s.

v.a. € 25.00 p.p.

Segway Safari Rotterdam Op een unieke manier Rotterdam beleven samen met uw vrienden, familie of collega’s. ...

v.a. € 45.00 p.p.

Keuze uit 8 typische winterspelen waardoor jij en je collega’s zich voelen alsof je mee speelt in de Olympische spelen. Een spel in Rotterdam. Met onder andere Biatlon, bierpullen, langlaufen is dit het bedrijfsuitje van de winter. Het is een combinatie van vertier, kennis, samenhorigheid, lol.

v.a. € 29.50 p.p.

Het hackerscollectief Anonymous stuurt uit het niets een videoboodschap naar jullie bedrijf. Jullie systemen zijn gehackt. Krijgen jullie het voor elkaar om aan alle strenge eisen van de hackers te voldoen? Welk team kan de opdrachten zo origineel mogelijk uitvoeren. En welk team kan als eerste genoeg losgeld verzamelen in Rotterdam.

v.a. € 37.50 p.p.

Zeilen is pure ontspanning: de wind door je haren, het roer in je handen en water zover het oog reikt. In de buurt van Rotterdam stap je aan boord van het jacht. Tijdens het zeilen op een wedstrijdzeiljacht krijg je de kans om jouw collega’s eens op een andere manier te leren kennen. Wij garanderen een heerlijk bedrijfsuitje zonder zorgen.

v.a. € 79.50 p.p.

Samen met het je collega's de culinaire strijd aangaan in Rotterdam? Dan is dit bedrijfsuitje echt iets voor jullie! Tijdens dit bedrijfsuitje krijgen jullie culinaire opdrachten om gerechten op te maken en om gerechten te bedenken. Van amateurkok tot echte hobbykok, dit bedrijfsuitje in Rotterdam is geschikt voor iedereen! Natuurlijk eet je je eigen maaltijd op! Smakelijk eten!

v.a. € 70.00 p.p.

Zijn jij en je collega’s in staat om met alleen een telefoon tot jullie beschikking spannende opdrachten dwars door Rotterdam uit te voeren? Zowel jullie mentale als fysieke kracht wordt op de proef gesteld tijdens dit bedrijfsuitje. Komen jullie erachter wie de mysterieuze opdrachtgever is?

v.a. € 32.00 p.p.

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje en ook nog eens maatschappelijk verantwoord in de stad Rotterdam? De stad waar de grootste haven van Europa ligt en waar het grootste indoor Jazzfestival ter wereld gehouden wordt, genaamd “North Sea Jazz Festival”. Dan is dit bedrijfsuitje geschikt voor jullie groep!  In deze stad kunnen jullie je bekronen tot “Superheroes Of The Day”. Het team dat de meeste heldendaden verricht in Rotterdam, zal bekroond worden met deze titel.

v.a. € 32.50 p.p.

Penoze is gebaseerd op de populaire Nederlandse serie: “Penoza”. Beleef het gevoel van de Rotterdamse criminele wereld; drugs, afpersing, omkopen, …. De strategische Rotterdamse haven is een belangrijk doorvoerpunt. Lukt het jullie om aan de top van de onderwereld te komen en de haven in te nemen? Voer opdrachten uit en wees zo origineel mogelijk, alleen op deze manier kan je aan de top komen.

v.a. € 34.50 p.p.

Zijn jullie op zoek naar een meeslepend en misdadig goed bedrijfsuitje in Den Haag? Dan is het Real-life moorddiner, het ideale bedrijfsuitje voor jullie. Geniet van een 3-gangen menu, ontrafel de aanwijzingen en los tussen de gangen van het diner de moord op. Gezelligheid, spanning, genot en teamwork zijn de sleutelwoorden voor dit bedrijfsuitje.

v.a. € 55.00 p.p.

Ga jij de Middeleeuwse strijd aan met jouw collega’s? Bij dit unieke bedrijfsuitje in Rotterdam ga jij, samen met jouw collega’s, bouwen aan een strijdwagen,kasteel en een katapult om daarmee de strijd aan te gaan met jullie andere collega’s. Welk team speelt deze strijd het slimste en wint uiteindelijk het Middeleeuws strijdwagen gevecht door het kasteel van de tegenstander te belegeren?

v.a. € 45.00 p.p.

Op zoek naar een leuke en originele workshop als bedrijfsuitje in Rotterdam? Leer graffiti maken en laat je creativiteit zien? Je leert verschillende spuittechnieken, het inkleuren van vlakken, kleur overlopen, uitwerken van letters en een thema.

Mogelijk op verschillende locaties in Rotterdam.

v.a. € 29.50 p.p.

De Wijnroute Altijd al een wijnproeverij willen doen? Niets is zo genieten als een perfect wijntje. Wij biede...

v.a. € 32.50 p.p.

Favela Cartel is een spannende Escape room op locatie. Kun jij met je collega’s het best samen werken? Wie bemachtigd als eerst de sleutel? Welk team vervult de opdrachten als eerst? Want tik tak de tijd vliegt! Beleef het nu in het leukste bedrijfsuitje van Rotterdam.

v.a. € 32.50 p.p.

Ga samen met je collega's de strijd aan tijdens deze bitterballen challenge in Utrecht. Een leuk bedrijfsuitje dat bestaat uit 3 verschillende rondes. Welk team heeft de beste Algemene Kennis? Welk team is het behendigst? Welk team weet het meeste van muziek? Dit zijn slechts enkele onderdelen van dit leuke en gezellige bedrijfsuitje. Wie weet gaat uw team er met de schaal vol bitterballen vandoor.

v.a. € 34.50 p.p.

Bij dit bedrijfsuitje in Rotterdam kruip je in de huid van een moderne Sherlock Holmes en los de moord op Debby V. op! Speur naar hints in Rotterdam, verbind ze met elkaar en vind de dader van deze koelbloedige moord. Inclusief iPad, het moderne notitieblok. “You know my methods, Watson.”

v.a. € 35.00 p.p.

Deze populaire quiz is het meest hilarische bedrijfsuitje voor jou en je collega’s in Rotterdam. In de humoristische spelshow strijden jullie in teams tegen elkaar. Je moet improviseren, dansen én uitbeelden. Alles mag op zaterdag, en dan bedoelen we ook echt alles!

v.a. € 29.50 p.p.

Stranddag blokarten, vliegeren en meer... Blokarten, vliegeren of andere originele strand sporten of activite...

v.a. € 25.00 p.p.

De Haka experience is een van de leukste bedrijfsuitjes in Rotterdam. Centraal staat het boosten van het zelfvertrouwen en het verder ontwikkelen van je leiderschap. De Haka is een traditionele Maori dans vol kracht en energie om de tegenstanders te imponeren.  Met dit bedrijfsuitje creëren jullie zelf een eigen Haka in Rotterdam!

v.a. € 25.00 p.p.

Het geheim van het klooster Op zoek naar een spannend teamuitje met uitdaging en adrenaline? Boek dan nu de...

v.a. € 35.00 p.p.

De ultieme survival op zee! Hoe te handelen in een noodsituatie op Zee ? Dit programma is een  leuke, (in)s...

v.a. € 99.50 p.p.

Sloepen Game Rotterdam Teamwork is het sleutelwoord tijdens deze game. Stap aan boord en vaar over de wateren ...

v.a. € 55.00 p.p.

In deze gezellige op maat gemaakte pubquiz ga de strijd met je collega's aan. Geniet tijdens het quizen van een hapje en een drankje. Een echte quizmaster test jullie kennis over muziek, geschiedenis, literatuur en over jullie bedrijf! Wie van de collega's ontpopt zich tot Pubquiz-kampioen van Rotterdam?

v.a. € 24.50 p.p.

Bob Ross, een inspiratie voor velen. Met zijn bijzonder zachte karakter en opvallende haardos maakte hij zijn droom waar. Het schilderen van natuurlandschappen. Dit is jullie kans om zelf in voetsporen van Bob Ross te treden  en zelf prachtige schilderijen te maken tijdens dit bedrijfsuitje. Onder begeleiding leer je de techniek en maak je in Rotterdam een schilderij waar je trots op kunt zijn. The Joy Of Painting!

v.a. € 29.50 p.p.

Je dacht je collega’s te kunnen vertrouwen? Niet in het spannende Rotterdamse bedrijfsuitje Ontmasker de Mol! In ieder team bevindt zich een Mol; hij of zij probeert stiekem de opdrachten te saboteren. Staar je echter niet blind op één collega: elke collega heeft een andere functie…

v.a. € 27.00 p.p.

Over deze spectaculaire Offroad dag zal nog lang nagepraat worden! De Offroad Adventure Day is een dag met ...

v.a. € 75.00 p.p.

Ervaar in Rotterdam hoe is het om op een klein eiland te overleven. Test uw geheugen, vind de schat, bewaar je evenwicht en overleef de gevreesde Eilandraad. Word jij tijdens dit bedrijfsuitje de ultieme Robinson en laat je jouw collega’s zandhappen?!

v.a. € 39.50 p.p.

Militaire dienstplicht met een knipoogDit actieve en uitdagende programma bestaat uit een militaire training m...

v.a. € 54.50 p.p.

Op zoek naar een avontuurlijke activiteit in de buitenlucht? Tijdens één van onze schietprogramma’s ervaar...

v.a. € 49.50 p.p.

Ballonvaart, een onvergetelijke belevenis. Eindeloze vergezichten, hoger vliegen dan de vogels en zweven bove...

v.a. € 165.00 p.p.
Getoond 1–50 van 137123