Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is een goede manier om het werk even te ontvluchten en om uw collega´s op een andere manier te leren kennen. Bij Monsterevents vindt u gegarandeerd een geschikt bedrijfsuitje voor uw team.

 

  • Meer dan 200 activiteiten
  • Voor 10 tot 1.000 + personen
  • Bedrijfsuitjes vanaf € 14,50 p.p.

Lees meer

Een groot aanbod aan bedrijfsuitjes

Bij Monsterevents heeft u de keuze uit een zeer divers aanbod aan bedrijfsuitjes. Wij willen graag dat iedereen een onvergetelijke dag beleeft en zorgen er daarom voor dat ons aanbod altijd divers genoeg blijft. Vinden u en uw collega’s het leuk om de hersenen eens flink te laten kraken en houden jullie wel van een uitdaging? Laat u dan samen opsluiten in een Escape Room en ontsnap door binnen de tijd alle raadsels op te lossen. Dit is uiteraard ook een zeer geschikte activiteit voor teambuilding. Zijn u en uw collega’s meer toe aan wat échte ontspanning? Boek dan een van de minder inspannend uitjes, zoals een van onze vaararrangementen.

 

Uitje boeken

Vind snel een geschikt bedrijfsuitje voor uw bedrijf door uw wensen te filteren. Geef aan welk thema uw teamuitje moet hebben, wat uw budget is en in welke stad of provincie het bedrijfsuitje plaats zal vinden. Komt u er niet uit? Laat ons team u dan adviseren. Wij komen graag met een aantal suggesties voor leuke bedrijfsuitjes die passen bij uw team. Tevens nemen wij de gehele organisatie op ons, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Heeft u vragen of wilt u advies over de keuze voor een bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl.

De GPS Sloepen Game is een interactief en competitief spel dat zeer geschikt is voor teambuilding: een ideaal bedrijfsuitje dus! Geef antwoord op de vragen en ontvang coördinaten om de finish te halen. Spanning en sensatie op de Amsterdamse grachten!

v.a. € 47.50 p.p.

Zon, zee, strand én de leukste activiteiten: dat is de ultieme beachdag van Monster Events! Versterk het teamgevoel met dit leuke bedrijfsuitje. U kunt zelf een programma samenstellen bestaande uit verschillende activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor salsadansen of zandsculpturen bouwen.

v.a. € 25.00 p.p.

Expeditie Robinson staat in het teken van behendigheid, competitie, samenwerking en vooral heel veel lol. Gedurende dit bedrijfsuitje gaan jullie de strijd met elkaar aan tijdens verschillende expeditie onderdelen. Word jij de ultieme Robinson?

v.a. € 29.50 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje voert u met uw team spannende, gevarieerde en slopende opdrachten uit om sleutels te verzamelen. Deze sleutels hebben jullie nodig om de kluis te kraken. Lukt dit niet op tijd? Dan laten we een gorilla los!

v.a. € 42.50 p.p.

Ga met uw bedrijf op een onvergetelijk avontuur vol actie. Onze Offroad programma’s zijn een groot spektakel, waarin jullie in teams een zeer gevarieerde dag beleven. Dit avontuur vraagt om behendigheid, rijvaardigheid en samenwerking. Durven jullie het aan?

v.a. € 59.50 p.p.

Stel zelf jullie perfecte bedrijfsuitje samen op Adventure Island. Jullie kunnen kiezen uit een breed aanbod aan activiteiten, zoals quad rijden, boogschieten, jetskiën of banaanvaren. Wat jullie ook kiezen: deze dag wordt ongetwijfeld een groot spektakel!

v.a. € 59.50 p.p.

De Strand Duinen Dropping is een spectaculair bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat gaat worden. Jullie worden gedropt in de duinen van Hoek van Holland waar jullie verschillende opdrachten moeten uitvoeren. Lukt het jullie om de schatkist te vinden?

v.a. € 29.50 p.p.

Ervaar het avontuur, de adrenaline en het ultieme outdoor gevoel! Jullie gaan de strijd met elkaar aan tijdens een gevarieerd programma vol uitdagingen. Een dag met verschillende voertuigen, activiteiten, teambuilding en vooral veel lol in een bijzondere omgeving.

v.a. € 50.00 p.p.

City Escape is een spannende city game waarin jullie raadsels en puzzels moeten oplossen en geheimen worden ontrafelt. Lukt het jullie team om binnen te tijd alle vragen op te lossen en de sleutel van de stad te bemachtigen? Een echte aanrader op het gebied van bedrijfsuitjes!

v.a. € 30.00 p.p.

Een onbezorgd bedrijfsuitje? Vergeet het maar! De directeur is ontvoerd en jullie moeten genoeg losgeld verzamelen om hem vrij te kopen. Dit lukt alleen door goede samenwerking en loyaliteit aan de baas. Hoe graag willen jullie de directeur eigenlijk terug?

v.a. € 42.50 p.p.

Een bedrijfsuitje dat draait om sportieve strand- en watersporten. Blokarten is een unieke en uitdagende ervaring die u niet snel zult vergeten. Langs de kust van het Noordzeestrand organiseren wij voor u een gezellige en actieve stranddag.

v.a. € 25.00 p.p.

Tijdens Le Tour de Eend gaat u samen met collega's op avontuur en ontdekt u de unieke plekjes van Utrecht. Gedurende het touren voeren jullie verschillende opdrachten uit. Maar pas op: in jullie midden is een 'lelijk eendje' dat het spel probeert te saboteren.

v.a. € 39.50 p.p.

Tijdens de militaire dienstplicht met een knipoog gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Leer schieten met een geweer, steek een ravijn over of bouw een geschutstuk. Iedereen kan meedoen: de nadruk ligt op samenwerken, oplossend denken en vooral veel plezier hebben!

v.a. € 54.50 p.p.

Weten jullie binnen de tijd alle raadsels op te lossen en de code te kraken? Tijdens dit bedrijfsuitje loopt de spanning hoog op. Jullie zitten opgesloten en moeten de krachten bundelen om uit één van de uitdagende Escape Rooms te ontsnappen.

v.a. € 25.00 p.p.

Op zoek naar een avontuurlijk bedrijfsuitje in de buitenlucht? Kies dan uit één van onze schietprogramma's. Gaan jullie voor kleiduif schieten, boogschieten of kogel schieten? Het wordt ongetwijfeld een avontuurlijke dag!

v.a. € 59.50 p.p.

De Extreme Adventure Day is een bedrijfsuitje met een spectaculair gemotoriseerd programma. Alle activiteiten zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en staan onder begeleiding van professionele instructeurs. Kies bijvoorbeeld voor jetskiën, quad rijden of powerboat varen!

v.a. € 99.00 p.p.

Waag u als een echte Schot aan de Highland games en laat zien hoe goed u bent in touwtrekken, kogelstoten of hamerslingeren. Het ultieme bedrijfsuitje waarbij u en uw collega’s in teams strijden om de eer!

v.a. € 29.50 p.p.

Voel de wind door uw haren, geniet van de zon op uw gezicht en toer in een elegante tweezitter door het Groene Hart. Tijdens deze dag bezoeken jullie een wijngaard waar jullie een hapje en drankje krijgen. Beleef "The Good Old Times"!

v.a. € 125.00 p.p.

Airsoft Real Military Experience is de overtreffende trap van paintball. Ga samen met uw collega's op militaire missie en laat zien wat je waard bent! Jullie krijgen een militair tenue, een AEG-replica van een bestaand machinegeweer en een beschermbril.

v.a. € 49.50 p.p.

Teamspirit is een actieve en gezellige meerkamp waarbij het volledige programma is gericht op samenwerking en teamverband. Zeer geschikt dus als bedrijfsuitje! Ga de sportieve uitdaging aan tegen de andere teams. Het team met de snelste tijd wint.

v.a. € 27.50 p.p.
Getoond 1–20 van 173123456789

Reviews

Ellen (Etos)

De activiteiten waren voor een ieder goed te doen! Met name voor dames en deelnemers die fysieke ongemakken hebben. Ook waren de activiteiten goed om met elkaar de opdrachten uit te voeren. Is ook goed om samen iets uit te voeren, wat niet met werk te maken heeft. En dat we met elkaar op een andere manier kunnen samenwerken in plaats van werk gerelateerd.

Monique (Hoornwijck groep)

Het was een super geslaagde activiteit en erg gaaf om te doen. Een belevenis die je een keer mee moet maken!

Stefan (Vrijgezellendag)

Alles was super goed geregeld en alles verliep zoals we hadden afgesproken. De begeleider deed ook leuk mee.
Meer reviews

Frenk (DHL Express)

Er was genoeg afwisseling en de begeleider was super vrolijk en gaf overal een duidelijke uitleg bij de activiteiten. Echt top! Quad rijden vonden wij echt het leukste!

Aldo (KTBA)

Het spel de directeur is ontvoerd is een interactief spel waarbij in teams een leuke middag te beleven is. Goed voor de teambuilding en prima geschikt voor middelgrote en grotere groepen. Wij hebben een goede dag gehad. Dank je wel voor de goede begeleiding.

 

Veelgestelde vragen


Voor welke groepsgrootte organiseren jullie bedrijfsuitjes?

Wij organiseren onze uitjes voor groepen vanaf 10 personen tot groepen van 1000 personen en meer. Wilt u een bedrijfsuitje, teambuildingsdag of personeelsuitje organiseren voor minder dan 10 personen? U kunt bij ons ook diverse belevenisbonnen afnemen, denk hierbij aan bijvoorbeeld 4x4 Offroad Adventure, Blokarten of een middag Verf Gooien (bekend van Geer en Goor)!

 

Zijn de bedrijfsuitjes aan een bepaalde locatiegebonden?

Nee, de meeste van onze uitjes zijn niet locatiegebonden. Samen met u bekijken wij graag de locatiemogelijkheden bij u in de buurt. Het is zelfs mogelijk om een bedrijfsuitje of workshop te organiseren op uw eigen locatie. Houdt in dat geval wel rekening met eventuele extra kosten zoals organisatiekosten en reiskosten.

 

Hebben jullie ook bedrijfsuitjes met de nadruk op teambuilding?

Jazeker, veel van onze bedrijfsuitjes zijn zeer geschikt voor teambuilding. Teambuilding is gericht op het verbeteren van de prestaties en de effectiviteit van een team. Daarbij is samenwerking en een goede sfeer zeer belangrijk. Deze factoren proberen wij bij alle bedrijfsuitjes te creëren. Wij bieden ook speciale teambuilding uitjes aan waarbij de focus op communicatie en effectieve samenwerking ligt.