AR Experience

Bedrijfsuitje

AR Experience

v.a. € 50.00 p.p.
  • 180 minuten
  • Indoor
  • Op aanvraag
  • 20 – 5000 personen

Bedrijfsuitje

AR Experience

Monsterevents brengt met de Virtual Reality Experience een fantastisch futuristisch bedrijfsuitje. Deze Virtual Reality Experience is veel meer dan het opzetten van speciale vr-bril en headset, het is een maximale totaalbeleving waarbij je je met je collega in een spectaculaire imaginaire wereld waant. We hebben een groot en breed aanbod van diverse virtuele activiteiten. We nemen je mee op reis in een virtuele wereld en je beleeft diverse ervaringen en speelt verschillende games.

We hebben echte race game waarin je plaatsneemt in een F1 auto en je gaat racen als Max Verstappen. Neem plaats in de professionele race simulator, zet de vr bril en headset op, en je waant je op het circuit. Je voelt de de force feedback, de trillingen van de auto en de motor en voelt de adrenaline van racen op circuit. Maak een keuze uit 100+ verschillende raceauto’s en kies je favoriete circuit. Behaal jij de snelste tijd dan plaats jezelf op onze VR racing Wall of Fame!

Daarnaast zijn er nog spectaculaire belevingen die je doen duizelen. Wat dacht je van de plank experience, waarbij je bovenop het Empire State Building in New York staat en de kans krijgt om van een plank af te stappen. Durf jij het aan om dat stapje te nemen. Vlieg als superheld door de straten en langs de wolkenkrabbers van The Big Apple.

Ook zijn een nog een aantal multi-player spellen waarbij je samen met je collega’s in dezelfde virtuele arena de strijd aangaat om de wereld te redden. Ook is het mogelijk om in virtual reality te skiën, onder water te duiken met dolfijnen/haaien, en rondje om de wereld te maken. Het samen beleven van deze virtuele wereld heeft een positief effect op de samenwerking en teambuilding. Het meeslepende virtual reality personeelsuitje moedigt aan om samen te werken waarbij je de tijd van je leven beleeft.

Mocht je even willen bijkomen van alle attracties of gezellig willen bijkletsen of netwerken is dat uiteraard ook mogelijk. De banken en bar met sfeervolle led verlichting en diverse speelattracties is strategisch geplaatst om de sociale sfeer te versterken. Vanuit de lounge kun je je collega’s via de grote TV schermen in de aan het werk zien in de virtuele wereld.

Je wordt begeleid door onze virtual reality hosts die helpen met de uitleg en spelbegeleiding. Naast alle attracties zorgen de hosts voor hospitality met top-service om jullie bedrijfsevenement een groot succes te maken. We stellen graag een virtual experience voorstel samen dat voldoet aan jullie wensen en voorkeuren.’

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13:30 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.30 Ontvangst op locatie
15.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
15.15 Start gezamelijke activiteit
16.45 Pauze
18.15 Einde gezamelijke activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy