Dinner Train Experience

Bedrijfsuitje

Dinner Train Experience

v.a. € 125 p.p.
  • 240 minuten
  • Indoor
  • Heel Nederland
  • 50- 500 personen

Bedrijfsuitje

Dinner Train Experience

Stap in een wereld van mysterie

Stap aan boord van de Dinner Train Experience en laat je meevoeren naar een betoverende wereld vol mysterie: ORBIS. Hier ben jij de hoofdrolspeler in een interactief en meeslepende ervaring die de erfenis van een raadselachtige familie onthult. Wat begon als bescheiden bijeenkomsten, groeide met de tijd uit tot het machtige ORBIS-syndicaat. De identiteit van de oorspronkelijke familieleden is gehuld in geheimzinnigheid, een goed bewaard mysterie dat de rijke geschiedenis van de familie kenmerkt.

Treed binnen in deze wereld waar ieder ORBIS-lid hoog aangeschreven staat, aangezien elk van hen tot de oorspronkelijke familie kan behoren. De uitnodiging is helder: wees deel van hun wereld, dompel jezelf onder in hun voortdurende verhaal en neem actief deel aan het ontrafelen van het mysterie. ORBIS is niet slechts een observatie, het is een betrokkenheid, een kans om deel uit te maken van een uniek verhaal.

 

“Dinertrein” Ervaring

En dan hebben we de “Dinertrein” Ervaring, waarbij iedereen aan boord stapt voor een culinaire reis als geen ander. Beeld je in: luxueus dineren op een trein terwijl het landschap aan je voorbij trekt. Deze ervaring biedt niet alleen een hoogstaand culinair festijn, maar ook een boeiend verhaal vol intriges en elegantie. Of je nu als individu deelneemt of een privéboeking voor een zakelijke of persoonlijke gelegenheid doet, de Dinertrein staat garant voor een veelzijdige en onvergetelijke ervaring.

Terwijl je geniet van heerlijke gerechten, word je meegezogen in het verhaal van ORBIS, waar mysterie en culinaire verrukking samensmelten tot een uniek avontuur. Dit is niet zomaar een treinreis, dit is een reis naar het onbekende, waar elke bocht in het spoor een nieuw hoofdstuk van het verhaal onthult. Stap aan boord en laat je betoveren door de magie van de Dinertrein Experience.

DAGPLANNING & WENSEN

Volledig naar wens aan te passen.

Een bedrijfsuitje of teamuitje kunnen we volledig naar jullie wensen aanpassen. Zoals het toevoegen van extra onderdelen of activiteiten gedurende de dag. De begin -en of eind tijd. Of het gewenste aantal deelnemers. Bekijk hieronder ons voorbeeld dagprogramma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

16.00 Ontvangst op locatie met drankje naar keuze (optioneel)
16.40 Kennismaking met Quizmaster, uitleg + teamindeling
17.00 Ronde 1
17.45 Ronde 2
18.30 Ronde 3
21.00 Einde programma + ludieke prijsuitreiking

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy