Bedrijfsuitje Leeuwarden

Een bedrijfsuitje in Leeuwarden organiseren? De start- en finishplek van de Elfstedentocht, het historische stadscentrum, de vele musea en poppodia en de Sint-Bonifatiuskerk kenmerken de hoofdstad van Friesland. Deze stad kent veel verrassingen en is sfeervol en groen. De wateren van Leeuwarden zijn ideaal voor ons populaire uitje: De Sloepengame. Ga de strijd aan met je collega’s op het water en voer hilarisch opdrachten uit. Liever een bedrijfsuitje in Leeuwarden op het land? Kies voor één van onze stadsspellen zoals Help! De directeur is ontvoerd, Ontmasker de Mol, Een dag vol goede daden of Expeditie Robinson in de stad. Zo leer je niet alleen je collega’s, maar ook de stad beter kennen. Hebben jullie een eigen locatie in Leeuwarden? Dan is de Escape room Box op locatie of de Office Battle de ideale keuze voor jullie bedrijfsuitje in Leeuwarden.

Naast bedrijfsuitjes in Leeuwarden biedt Monsterevents ook personeelsuitjes, teambuildingsactiviteiten en teamuitjes aan. Voor de sportievelingen is er onder andere de Highland Games, Missie Geschikt of Ongeschikt of ga voor de Ultieme Zeskamp. Liever creatief bezig? Onze Bob Ross schilderworkshop is daar meer dan geschikt voor. Maar ook tijdens de workshop Graffiti spuiten, Verfgooien of Body Art schilderen, kun je helemaal los gaan.

Onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van jullie bedrijfsuitje in Leeuwarden. Neem contact op en wij kijken wat we voor jullie kunnen doen. Het is mogelijk om je bedrijfsuitje in Leeuwarden te personaliseren of de dag vol activiteiten of te sluiten met een culinaire walking dinner, kookworkshop of drie gangen diner. We spreken je snel!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Een groot aanbod aan bedrijfsuitjes

  Voor een bedrijfsuitje heb je bij Monsterevents keuze uit veel activiteiten. Dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een bedrijfsuitje vinden wij erg belangrijk. Wij doen dan ook ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Door ons grote aanbod is er voor elk bedrijf en elke afdeling een geschikt uitje te vinden.

  Hebben jullie een sportief en competitief team en houden jullie ervan om de uitdaging aan te gaan? Tref elkaar dan op het strand tijdens de sportieve Expeditie Robinson. Gaan jullie liever wat rustiger te werk? Kies dan voor het leukste uitje op het water met de Sloepen Game door Amsterdam. Of hebben jullie liever een dag met actie en avontuur? Boek dan onze 4×4 Off road Adventures.

  Bedrijfsuitje samen met collega’s boeken

  Filter je wensen en vind snel een geschikt bedrijfsuitje voor het bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, bepaal het budget en selecteer de locatie waar het bedrijfsuitje moet plaatsvinden.

  Monsterevents helpt je graag bij het uitzoeken van het bedrijfsuitje als je er zelf niet uitkomt. Tevens nemen wij de hele organisatie uit handen. Uiteraard houden onze event managers jullie betrokken bij de invulling en zullen ze regelmatig om jullie mening en wensen vragen. Zo kan het team genieten van een bedrijfsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.

  Hebben jullie vragen of willen jullie advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300

  Bedrijfsuitjes door heel Nederland

  Monsterevents organiseert bedrijfsuitjes door heel Nederland. Wil je een bedrijfsuitje in Utrecht organiseren of maak je liever een stadswandeling in Haarlem met je collega’s? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland.

  Top 5 bedrijfsuitjes

  Om je op weg te helpen bij de keuze voor een geschikt bedrijfsuitje, vind je hier onze top 5 bedrijfsuitjes.

  1. Sloepen game

  Samenwerking en een spannende competitie staan centraal bij de Sloepen Game. Tijdens de Sloepen Game kom je op de mooiste plekken van Nederland. Je vaart op de grachten van Amsterdam, maakt op een unieke manier kennis met de highlights van Utrecht of vaart een route over de Rotterdamse wateren.

  2. 4×4 Offroad adventure

  4×4 Offroad Adventure is een bedrijfsuitje vol actie en avontuur, waarbij jullie samenwerking op de proef wordt gesteld. Deze activiteit is een totaalspektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven en waarbij rijvaardigheid, behendigheid en creativiteit uitvoerig worden getest.

  3. Expeditie robinson

  Expeditie Robinson, het spannende spelprogramma van TV, zit vol met teambuilding, spanning en sensatie. Ga op de verschillende expeditie onderdelen de competitie aan met je collega’s. Zorg voor individueel, maar vooral ook voor goede teamprestatie.

  4. Help, we zijn gehackt

  Een professioneel hackerscollectief neemt de volledige macht over van de systemen. De cyber- criminelen willen geld zien, alle betalingsverkeer wordt platgelegd. De vraag is: krijg je weer de controle over de onderneming?

  5. Bouw je eigen windmolen

  Bij de Competitie Windmolen Bouwen zul je samen met je team de uitdaging aangaan om zelf een windmolen te bouwen en hier vervolgens daadwerkelijk energie mee op te wekken. In de finale zal blijken welk team de beste molen heeft gebouwd en die het meeste energie opwekt.

  De juiste datum voor je bedrijfsuitje

  Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk collega’s meegaan met het bedrijfsuitje. Het aantal deelnemers zal tegen de 100% zijn wanneer deze op een werkdag is. Nu nog een geschikte datum prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen beschikbaar voor. Zo kun je gebruik maken van een datumprikker of je kunt een WhatsApp-groep maken.

  Leeuwarden voor uw bedrijfsuitje

  U kunt niet alleen heerlijk winkelen in het oude stadscentrum, maar ook een stadsspel of stadswandeling behoren tot de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje in Leeuwarden. Bij Monsterevents is het ook mogelijk om uw dagje Leeuwarden uit te breiden met één van onze watersporten.

  Bedrijfsuitje Leeuwarden Groen Park

  Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje die al uw collega’s zal verrassen? Dan is Leeuwarden de geschikte stad. Veel cultuur, veel groen en vooral veel sfeer zullen uw bedrijfsuitje onvergetelijk maken.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio