Bedrijfsuitje Utrecht

De mooie stad Utrecht, met de prachtige binnenstad is groot genoeg om dagenlang te genieten van jullie bedrijfsuitje. Er zijn vele activiteiten mogeljk zoals een  stadsspel als bedrijfsuitje Help! We Zijn Gehackt. Een culinair bedrijfsuitje, zoals Masterchef Challenge. Of ontdek de de prachtige omgeving met gemotoriseerd programma  zoals de Le Tour Du Eend. Waarbij je met een ouderwetse 2CV door het Utrechtse landschap een speurtocht gaat oplossen.  Wat zeker een aanrader is een vaararrangementen door Utrecht zoals onze Sloepengame Utrecht.

Je leest het, genoeg te doen. Neem nu contact met ons op voor een op maat gemaakt advies.

Strijdmacht dropping in Utrecht is een onvergetelijk bedrijfsuitje. Tijdens deze strijd op bijvoorbeeld de Utrechtse Heuvelrug hebben jullie de taak om verschillende cryptische raadsels op te lossen zodat de Duitse invasie voorkomen wordt. Kunnen jullie de code kraken?

v.a. € 34.00 p.p.

60 Minutes is de bloedstollendste teambuilding game van Utrecht! Met je team zit je rond een koffer waarin alle info kunt vinden om tot de oplossing te komen van dit spel. Eén probleem, deze koffer zit op slot. Lukt het jou om de koffer te openen door de aanwijzigingen te ontcijferen? Jullie hebben 60 minuten de tijd en zullen moeten samenwerken in teams om tot een oplossing te komen.

v.a. € 32.50 p.p.

Een van de leukste uitjes is een ouderwetse gymles in een Haagse gymzaal. De gymles wordt begeleid door "meester Jan". Je gaat terug in de in tijd en je speelt allerlei ouderwetse spellen. Wat dacht je van trefbal, slagbal, paaltjesvoetbal en verover-de-vlag. Natuurlijk ontbreken de touwen niet en hang je in de ringen. Super leuk om je gymkleren weer aan te trekken voor een ouderwets aantal uurtjes sporten.

v.a. € 29.50 p.p.

Een bloedstollend bedrijfsuitje.... Op een nacht wordt door de politie een stoffelijk overschot van een jonge vrouw aangetroffen ze is op gruwelijke wijze om het leven is gekomen. In verschillende teams wordt het jullie missie om de moord op te lossen. Jullie gaan met een iPad Utrecht in en bezoeken belangrijke plekken waar ze voor het laatst gezien is. Start een buurtonderzoek en ondervraag de buurtbewoners, die zeggen niet alles wat ze weten. Alle informatie is belangrijk om deze zaak op te lossen.

v.a. € 32.50 p.p.

Wat begon als een zorgeloos bedrijfsuitje verandert meteen in een spannend avontuur. Jullie bedrijf in Utrecht is ten prooi gevallen aan de E-Bomber die alle elektronische apparatuur binnen een straal van 100 meter kan platleggen en vernietigen. Jullie worden in je eigen kantoorpand opgesloten en gaan op zoek naar de e-bom in het pand. Deze moet je snel vinden voordat alle data van jullie bedrijf verloren gaat.

v.a. € 37.50 p.p.

Je hebt het er maandagochtend wel eens over bij de koffiezetautomaat, het was weer een zwaar weekend waarbij e...

v.a. € 34.50 p.p.

Wat is er leuker dan samen met collega’s terug in de tijd te gaan. Met dit bedrijfsuitje touren jullie naar de mooiste plekken van de provincie Utrecht in een ouderwetse Eend! Ga op avontuur samen met je collega’s  maar pas op één van jullie is het ‘Lelijke eendje’. Hij of zij probeert de voel in het water te laten lopen!

v.a. € 45.00 p.p.

Uit het niets verschijnt een videoboodschap: het beroemde hackerscollectief Anonymous heeft de systemen van jullie bedrijf in Utrecht gehackt en overgenomen. Jullie moeten samenwerken om aan de harde eisen van de hackers te voldoen. Krijgen jullie de controle over het bedrijf weer terug? Een spannend bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat gaat worden.

v.a. € 37.50 p.p.

Fort Boyard De bekende TV hit “Fort Boyard” is nu te spelen met jouw bedrijf of vrijgezellenfeest bij ons ...

v.a. € 42.50 p.p.

In de percussieworkshop in Utrecht maak je zelf een keuze maken uit de verschillende instrumenten zoals de djembé, doundoun, sanbang, kenkeni, shakers en/of bellen. Onder begeleiding van een professionele instructeur ga je met je collega’s of vrienden de uitdaging aan. Je ervaart hoe het is om gezamenlijk, in een korte periode, tot een muzikaal en swingend eindproduct te komen.

v.a. € 22.50 p.p.

Een echte aanrader als je een creatief bedrijfsuitje in Utrecht zoekt! Binnen de lijntjes schilderen kennen wij niet. De verf wordt letterlijk op het doek gesmeten. Een doek net zo mooi als die van Jackson Pollock als decoratie op kantoor of liever samenwerken aan het master kunstwerk om op te hangen in het bedrijf als herinnering aan dit geweldig bedrijfsuitje?

v.a. € 29.50 p.p.

Ga samen met je collega's de strijd aan tijdens deze bitterballen challenge in Utrecht. Een leuk bedrijfsuitje dat bestaat uit 3 verschillende rondes. Welk team heeft de beste Algemene Kennis? Welk team is het behendigst? Welk team weet het meeste van muziek? Dit zijn slechts enkele onderdelen van dit leuke en gezellige bedrijfsuitje. Wie weet gaat uw team er met de schaal vol bitterballen vandoor.

v.a. € 34.50 p.p.

Zijn jij en je collega’s in staat om met alleen een telefoon tot jullie beschikking spannende opdrachten in Utrecht uit te voeren? Zowel jullie mentale als fysieke kracht wordt op de proef gesteld tijdens dit bedrijfsuitje. Komen jullie erachter wie de mysterieuze opdrachtgever is?

v.a. € 32.00 p.p.

Bekijk de Domtoren vanaf het water en vaar door de eeuwenoude  Oudegracht in Utrecht! Tijdens dit bedrijfsuitje in Utrecht bekijken jullie Utrecht vanaf het water. Vaar via de Oudegracht en de singels langs bijzondere werven, historische gebouwen en bruggen. Door het beantwoorden van fotovragen, opdrachten en raadsels stijgt de spanning tot aan de finish!

v.a. € 47.50 p.p.

Denk jij alles van jouw collega’s te weten? Hoe ranken jouw collega´s jou ten opzichte van andere collega´s? Wie staat er bij jou op nummer één in de top 10 lijst als het gaat om wie de meeste blunders binnen het bedrijf begaat en waarom dan? Ontdek het door het spel Ranking the Stars in Utrecht als bedrijfsuitje te spelen en kom er achter of jullie daadwerkelijk alles van elkaar weten!

v.a. € 24.50 p.p.

Jeep Safari dag op de Veluwe Uw eigen “Camel Trophy” op de Veluwe! Doorkruis de Veluwe met een jeepsafari...

v.a. € 79.50 p.p.

Oorlogswinter is een spectaculair en avontuurlijk bedrijfsuitje of teamuitje in elke gewenste stad of natuurte...

v.a. € 32.50 p.p.

Op zoek naar een leuke en originele workshop als bedrijfsuitje in Utrecht? Leer graffiti maken en laat je creativiteit zien? Je leert verschillende spuittechnieken, het inkleuren van vlakken, kleur overlopen, uitwerken van letters en een thema.

Mogelijk op verschillende locaties in Utrecht.

v.a. € 29.50 p.p.

Maak kennis met Middeleeuwse wapens en hoe je ze moet gebruiken. Dit bedrijfsuitje in Utrecht is een echte uitdaging. Ga samen met je collega's duels aan, leer de gevechtstechnieken die al gebruikt werden in de 14e eeuw door echte ridders. Waan je een echte ridder en strijd met wapens die in de middeleeuwen beslisten over leven en dood. Je wordt getraind door een zwaardmeester en Game of Thrones acteur en beleef de ultieme ervaring met je bedrijfsuitje.

v.a. € 32.50 p.p.

Après Ski Winterspelen Samen met uw collega’s of vrienden de Après Ski Winterspelen beleven tijdens uw be...

v.a. € 29.50 p.p.

Bob Ross, een inspiratie voor velen. Met zijn bijzonder zachte karakter en opvallende haardos maakte hij zijn droom waar. Het schilderen van natuurlandschappen. Dat gaan jullie ook doen tijdens dit bedrijfsuitje. Dit is jullie kans om zelf in voetsporen van Bob Ross te treden en zelf prachtige schilderijen te maken. Onder begeleiding leer je de techniek en maak je in Utrecht een schilderij waar je trots op kunt zijn. The Joy Of Painting!

v.a. € 29.50 p.p.

Samen met het je collega's de culinaire strijd aangaan in Utrecht? Dan is dit bedrijfsuitje echt iets voor jullie! Tijdens dit bedrijfsuitje krijgen jullie opdrachten om gerechten op te maken en om gerechten te bedenken. Van amateurkok tot echte hobbykok, dit bedrijfsuitje in Utrecht is geschikt voor iedereen!

v.a. € 70.00 p.p.

De Haka experience is een van de leukste bedrijfsuitjes in Utrecht. Centraal staat het boosten van jullie zelfvertrouwen en jullie leiderschap verder te ontwikkelen. De Haka is een traditionele Maori dans vol kracht en energie om de tegenstanders te imponeren.  Met dit bedrijfsuitje creëren jullie zelf een eigen Haka in Utrecht!

v.a. € 25.00 p.p.

Op een leuke locatie in Utrecht leer je het perfecte biertje tappen. Na een korte uitleg van de bartender krijg je zelf de mogelijkheid om de techniek in praktijk te brengen. Glas schuin houden, tap openen en een keer afschuimen. Proost!

v.a. € 24.50 p.p.

Hebben jullie altijd al willen weten hoe het is om deel uit te maken van een dubieus kartel? Of sta je eerder aan de kant van justitie? Penoze is het bedrijfsuitje in Utrecht wat alles te maken heeft met het criminele circuit van Utrecht. Sluit als kartel deals bij de Domtoren of de Pieterskerk maar pas op dat je niet gepakt wordt door het rechercheteam!

v.a. € 34.50 p.p.

Hebben jullie ook nog steeds dat gevoel om je kinderdroom als superheld uit te laten komen? Dan is dit het ideale bedrijfsuitje voor jullie. Spendeer een dag aan heldendaden en los de vragen over de beroemde historische of hedendaagse helden zoals Johan Cruijff, Nelson Mandela. Het team dat de meeste heldendaden verricht, zal bekroond worden met de titel ‘Superheroes Of The Day”.

v.a. € 32.50 p.p.

Veluwe Adventure Day Gemotoriseerd, teambuilding, sensationeel, exclusieve belevenissen!   Ervaar het avont...

v.a. € 50.00 p.p.

Heb je een passie voor koken of wil je wel eens iets anders leren bereiden dan aardappels, vlees en groenten? Dan is onze Workshop Koken in Utrecht perfect als bedrijfsuitje! Een leerzame workshop met een enthousiaste kok die jou en je collega's alle fijne kneepjes, snij- en kooktechnieken van zijn of haar vak leert!

v.a. € 55.00 p.p.

Zijn jullie op zoek naar een meeslepend en misdadig goed bedrijfsuitje in Utrecht? Dan is het Real-life moorddiner, het ideale bedrijfsuitje voor jullie. Geniet van een 3-gangen menu, ontrafel de aanwijzingen en los tussen de gangen van het diner de moord op. Gezelligheid, spanning, genot en teamwork zijn de sleutelwoorden voor dit bedrijfsuitje.

v.a. € 55.00 p.p.

Stuntman of vrouw voor 1 dag! Stuntman/vrouw voor een dag maakt een droom waar ! Monsterevents biedt u de un...

v.a. € 49.50 p.p.

Deze populaire quiz is het meest hilarische bedrijfsuitje voor jou en je collega’s in Utrecht. In de humoristische spelshow strijden jullie in teams tegen elkaar. Je moet improviseren, dansen én uitbeelden. Alles mag op zaterdag, en dan bedoelen we ook echt alles!

v.a. € 29.50 p.p.

4x4 Terrein Rijden Deze Jeepsafari is een topper voor de actievere groepen. Off-Road rijden in deze 4x4 terre...

v.a. € 75.00 p.p.

Bent u opzoek naar een spannend, actief en uitdagend bedrijfsuitje in Utrecht dan is Help de directeur is ontvoerd echt iets voor jullie. Het bedrijfsuitje in Utrecht waarin uw eigen directeur of directrice ontvoerd is. Hoe graag wilt u de directeur of directrice eigenlijk terug? Een mysterieuze videoboodschap en een ontvoering op klaar lichte dag in het centrum van Utrecht.  De Domstad dient als decor voor een zeer spectaculair bedrijfsuitje in Utrecht.

v.a. € 37.50 p.p.

Jullie hebben iemand ontvoerd maar dit is ontdekt door een stel journalisten. Lukt het jullie om deze journalisten op te sporen en de mond te snoeren? Hiervoor zullen jullie tijdens dit spannende bedrijfsuitje in Utrecht goed samen moeten werken. Los de puzzels en raadsels op en vind de journalisten. Wel opschieten, want jullie hebben maar een uur de tijd!

v.a. € 32.50 p.p.

Jeep Safari Monster Rally Deze stoere rally start op één van onze gezellige locaties aan “De Veerplas” ...

v.a. € 85.00 p.p.

Ervaar hoe is het om op een klein eiland te overleven. Test uw geheugen, vind de schat, bewaar je evenwicht en overleef de gevreesde Eilandraad. Word jij de ultieme Robinson van Utrecht en laat je jouw collega’s zandhappen?!

v.a. € 39.50 p.p.

Houden jullie van bier drinken en van nieuwe dingen ontdekken? Dan is dit Utrechtse bedrijfsuitje perfect voor jullie. Tijdens de bierroute leren jullie Utrecht  kennen én proeven jullie de lekkerste speciaalbiertjes. Word een echte bierkenner tijdens de bierproeverij 2.0!

v.a. € 32.00 p.p.

Wanneer je zin hebt in een swingende en hilarische avond dan is deze popquiz in Utrecht echt wat voor jullie. Jullie kennis van muziek wordt flink op de proef gesteld door onze quizmaster. Wat was ook alweer de titel van die ene hit? En door wie werd het nummer gezongen? Welke intro hoor je? Laat tijdens dit bedrijfsuitje zien dat jij de grootste muziekkenner bent.

v.a. € 24.50 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje maak je onder leiding van professionele televisiemakers een eigen film, scene uit een televisieserie of een commercial.

Op een leuke locatie in Utrecht werken jullie in teams samen naar professioneel eindresultaat. Kies van te voren jullie filmfragment, scene of (bedrijfs)commercial en neem deze aan het einde van de dag mee naar huis.

v.a. € 59.50 p.p.

Bij dit bedrijfsuitje in Utrecht kruip je in de huid van een moderne Sherlock Holmes en los de moord op Debby V. op! Speur naar hints in Utrecht, verbind ze met elkaar en vind de dader van deze koelbloedige moord. Inclusief iPad, het moderne notitieblok. “You know my methods, Watson.”

v.a. € 35.00 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje in Utrecht maak je kennis met de Salsa en Merengue. Deze swingende dansen uit het Caribische gebied staan bekend om hun opzwepende ritmes. Je krijgt les van professionele dansers en we starten op beginnersniveau zodat iedereen mee kan doen.

v.a. € 17.50 p.p.

Leer de fijne kneepjes van het pokerspel tijdens dit bedrijfsuitje in Utrecht. Hoe bluf je, wanneer verhoog je en wanneer gooi je je kaarten weg. Tijdens deze workshop wordt alles duidelijk. Callen, folden, raisen.. deze begrippen zullen niet langer onbekend in de oren klinken. Na het volgen van een workshop pokeren ga je zelf aan de slag! Maar vergeet niet zelf alvast te oefenen op je pokerface.

v.a. € 27.50 p.p.

In deze gezellige op maat gemaakte pubquiz ga de strijd met je collega's aan. Geniet tijdens het quizen van een hapje en een drankje. Een echte quizmaster test jullie kennis over muziek, geschiedenis, literatuur en over jullie bedrijf! Wie van de collega's ontpopt zich tot Pubquiz-kampioen van Utrecht?

v.a. € 24.50 p.p.

Hebben jullie een gouden keeltje en een voorliefde voor Utrechtse Smartlappen? De “Smartlappen workshop met CD opname” is hét bedrijfsuitje voor jullie! Want na deze Smartlappen Workshop kan iedereen een aardig nootje mee lallen met de leukste, originele meezingers en nagenieten van je eigen kunsten want je krijgt de CD met opnames mee naar huis.

v.a. € 17.50 p.p.

Ultieme teambuilding: De zeekisten Race Ook altijd uw eigen zeepkist willen pimpen en hier vervolgens in wille...

v.a. € 45.00 p.p.

Heb je altijd al willen stunten of acteren in een film. Dit bedrijfsuitje geeft je een idee hoe het is om stunts te doen zoals deze in films gedaan worden. Kruip voor één dag in de rol van stuntrijder en leer zelf om verschillende stunts uit te voeren. Op locatie in Utrecht leer je driften, slippen, glijden. Het komt allemaal aan bod tijdens deze stunt en trickriding day.

v.a. € 69.00 p.p.

Op locatie in Utrecht bouwen wij, tijdens dit bedrijfsuitje, de zaal om tot een Ibiza party. Een bruisende, tropische zomerparty met heerlijke zomerse muziek, cocktails en een Ibiza style aankleding. Trek je mooiste Ibiza look aan en geniet van een heerlijke avond.

v.a. € 99.00 p.p.

Je dacht je collega’s te kunnen vertrouwen? Niet in het spannende Utrechtse bedrijfsuitje Ontmasker de Mol! In ieder team bevindt zich een Mol; hij of zij probeert stiekem de opdrachten te saboteren. Staar je echter niet blind op één collega: elke collega heeft een andere functie…

v.a. € 27.00 p.p.

Laat je smaakpapillen prikkelen door de unieke smaken van verschillende soorten kaas. Behalve dat er genoeg te proeven valt, leer je ook nog iets over de geschiedenis van deze kazen tijdens dit bedrijfsuitje. Een glaasje witte wijn, rode wijn of port mag bij deze hartige proeverij in Utrecht natuurlijk niet ontbreken.

v.a. € 17.50 p.p.

Dit is de ideale afsluiting van je bedrijfsuitje, een heuse apres ski party in Utrecht. Ook leuk om in de zomer te boeken! De avond begint met ontvangst door onze Tiroler dames daarna zit de avond vol met apres ski activiteiten zoals boomstam zagen en ijspegel vangen. Kortom een hilarische avond met veel lol en Schnapps.

v.a. € 99.00 p.p.
Getoond 1–50 van 142123